|| webmaster ||
Mapa sajtova prijedor.rs.ba, alfa-net.com, poen.net, forumi.poen.net Mapa sajtova   Forumi   Linkovi  ISP - Poen.Net Linkovi   Vic Dana  ISP - Poen.Net Vic dana   Mali Oglasi - forumi.poen.net Mali oglasi   Tehnički magazin - AlfaNet informatika Tehnički Magazin  
konferencija adresar mapa grada prijedor guestbook lokalni linkovi showbiz

 
 

free radio
esprit radio
infomedia projekt

NOVOSTI NA SAJTU
Izvodi s Foruma
Magazin premješten
Poboljšan template za galerije
ShowBiz magazin
Projekat Infomedia
PRIJEDOR INFO
važniji telefoni
redovi vožnje
Seks na prvom sastanku?
 Naravno, to uvijek radim!
 Ne, i ne...
 Pa, desilo mi se par puta
V I J E S T I   E S P R I T   R A D I J A
12.04.2005

ZAPLIJENJENO 52 KILOGRAMA HEROINA KOD BIJELJINE
Vlasti BiH, uz podršku EUFOR-a, zaplijenile su 52 kilograma heroina na punktu za kontrolu vozila u blizini Pavlovića mosta kod Bijelljine, saopšteno je sinoc EUFOR. U saopštenju se navodi da je u okviru aktuelne akcije protiv organizovanog kriminala zaplijenjeno jedno vozilo, a da su osumnjičene osobe privedene. EUFOR nije precizirao o koliko osoba je riječ. "Oni su odvedeni na bezbjednu lokaciju na dalji detaljni pretres i ispitivanje koje obavljaju vlasti BiH" - navodi se u tekstu i dodaje da je o ovom događaju obaviješteno Državno tužilaštvo. U saopštenju se kaže da se vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje na nekoliko miliona evra. EUFOR navodi da pruža pomoć vlastima BiH u obezbjeđenju droge i dokaza, imajući u vodu značaj pljenidbe


MANJI POTRES NA PODRUČJU MRKONJIĆ GRADA
Aparti Seizmološke stanice Hidrometeorološkog zavoda RS registrovali su sinoc u 19.35 časova manji potres sa epicentrom 40 kilometara južno od Banjaluke na području opštine Mrkonjić Grad. U saopštenju Seizmološke stanice navodi se da je magnituda potresa u hipocentru bila 3,1 stepen po Rihterovoj skali, što odgovara epicentru od pet stepeni po Merkalijevoj skali.
Potres nije mogao izazvati materijalne štete


PRONAĐENO 100 KG EKSPLOZIVA U KAMIONU BIH REGISTARSKIH TABLICA
Francuska policija pronašla je juce u kamionu hrvatske registracije, koji je vozio prikolicu sa tablicama BiH, oko 100 kilograma teškog eksploziva i oko 50 detonatora, javila je BH TV1, pozivajući se na MIP BiH.
Tom prilikom uhapšena su tri državljanina BiH, koja su se nalazila u kamionu.
Eksploziv je pronađen u veknama hljeba od po pola kilograma nakon što je policija zaustavila i pregledala kamion sa prikolicom, navodi BH TV1.
U MIP-u BiH rečeno je da je ovaj slučaj u nadležnosti francuske tajne policije


EVROPSKI PARLAMENT DANAS O PRIJEMU RUMUNIJE I BUGARSKE U EU
Evropski parlament raspravljaće danas o prijemu Rumunije i Bugarske u Evropsku uniju dok je glasanje o tome zakazano za sredu.
Ekonomije ove dve zemlje, koje dugo nastoje da postanu članice EU, zaostaju čak i za sadašnjim najsiromašnijim članicama EU, sa prosečnom mesečnom zaradom oko 160 evra, preneo je AP.


~ || hosted by ISP - Poen.Net || ~
15.04.2005
-EVROPSKA POLICIJA NASTAVLJA KONTROLU PROTIV K...
12.04.2005
-ZAPLIJENJENO 52 KILOGRAMA HEROINA KOD BIJELJI...
11.04.2005
-SUĐENJE ZA UBISTVO NOVICE LUKIĆA NASTAVLJA SE...
08.04.2005
-SREDSTAVA ZA ISPLATU BRUTO PLATA ZA RADNIKE M...
06.04.2005
-USVOJEN ZAKON O DOPUNAMA ZAKONA O LOKALNOJ SA...
- provjerite račun -