|| webmaster ||
Mapa sajtova prijedor.rs.ba, alfa-net.com, poen.net, forumi.poen.net Mapa sajtova   Forumi   Linkovi  ISP - Poen.Net Linkovi   Vic Dana  ISP - Poen.Net Vic dana   Mali Oglasi - forumi.poen.net Mali oglasi   Tehnički magazin - AlfaNet informatika Tehnički Magazin  
konferencija adresar mapa grada prijedor guestbook lokalni linkovi showbiz

 
 


NOVOSTI NA SAJTU
Izvodi s Foruma
Magazin premješten
Poboljšan template za galerije
ShowBiz magazin
Projekat Infomedia
PRIJEDOR INFO
važniji telefoni
redovi vožnje
Seks na prvom sastanku?
 Naravno, to uvijek radim!
 Ne, i ne...
 Pa, desilo mi se par puta
KONTAKTIRAJTE NAS:

Na našem sajtu grada Prijedora imate mogućnost informisati se o tekućim i najvažnijim dešavanjima u gradu koja nisu pokrivena putem nekih drugih medija.

Rubrika događanja se obnavalja onoliko često koliko ima važnih zbivanja u gradu i uglavnom se bazira na "gradskim" temama. Vi možete vaše vijesti za ovu rubriku slati na naš email ili ostavljati na Forumima u okviru konferencija Prijedor.rs.ba, a webmaster će ih shodno tome uvrstiti u ovu rubriku nakon predhodne verifikacije primljenih informacija.

Rubrike O Prijedoru i Mapa grada imaju za cilj da pruže što više informacija o našem gradu te na taj način omoguće i drugima da saznaju šta to Prijedor nudi pa možda odluče i da ga posjete. No u svakom slučaju i za one koji su dobro upućeni u istorijat grada, ovdje ima mnogo informacija za koje vjerovatno nisu znali...

Naravno, sajt grada ne bi bio to što jeste kad ne bi bilo i informacija o osnovnim telefonima u gradu. Pomoću Najvažnijih telefona i E-mail adresara dobijate osnovni skup informacija koji će vam omogućiti da potražite određene informacije i na drugim mjestima ukoliko mi nismo u stanju da vam pomognemo.

I naravno tu je i dio sajta posvećen novostima na sajtu gdje ćemo vas uvijek informisati o tekućim promjenama i radovima na sajtu.

Ukoliko ste naš redovni posjetilac primjetićete integraciju naših sajtova www.poen.net, www.alfa-net.com te sajta forumi.poen.net koji su ujedno i zamišljeni kao osnova ove integracije. Vjerovatno ste primjetili onaj, sada već standardni, meni koji vam omogućava da se samo jednim klikom prebacite na sadržaj jednog od sajtova koji su razvijeni pod našim okriljem.

Elementi sajta tipa Knjiga gostiju i razne Ankete nam daju uvid u ono što vi želite i tražite te nam to daje neke osnovne smjerove kako dalje oblikovati sajt. Ipak nama najdraži način komunikacije sa našim posjetiocima je putem e-maila.

Sve ovo što preduzimamo je u cilju povećanja funkcionalnosti i same kvalitete sajta. Nadamo se da će naši napori naići na pozitivan odziv i da ćete i vi preuzeti na sebe jedan veoma važan zadatak!!! Vaše kritike, kako pozitivne tako i negativne, biće nam smjernica i prema vašim interesovanjima vršićemo daljnje korekcije našeg sajta te ćemo pokušati da ga dovedemo do maksimuma funkcionalnosti i da ćemo na taj način uspjeti da zadovoljimo naše posjetioce.

Prijedor.rs.ba tim:
Aleksandar Žunić
Duško Angirević~ || hosted by ISP - Poen.Net || ~
ZBOG VRUĆINA UVEDENE DVOČASOVNE PAUZE
-Na površinskom kopu preduze...
SANA PREPUNA KUPAČA
-Obale rijeke Sane posljednji...
15.04.2005
-EVROPSKA POLICIJA NASTAVLJA KONTROLU PROTIV K...
12.04.2005
-ZAPLIJENJENO 52 KILOGRAMA HEROINA KOD BIJELJI...
'Balkanski parlament 2003'
-Krajem septembra, u Blagoevg...
Seminar o ulozi religije u društvu
-Od 19. septembra do 5. oktob...
- provjerite račun -